Messuilla tavataan!

PINOMATIC OY - TULE TAPAAMAAN MEITÄ

Pinomatic on jo vuosien ajan osallistunut useille saha- ja puunjalostusteollisuuden messuille sekä kotimaassa että ympäri maailmaa. Pinomaticin historiaan mahtuu monenlaisia messutapahtumia: parin päivän pituisista puusepänteollisuus- ja höyläyspäivistä viikon kestäviin messutapahtumiin Ruotsissa, Ranskassa, Saksassa, Puolassa, Venäjällä, Brasiliassa, Chilessä ja tietenkin Suomessa. Ulkomaan agenttimme ovat tärkeä linkki maailmalla järjestetyissä messutapahtumissa.

Messutapahtumissa esitellään usein saha- ja levyteollisuuden uusinta tekniikkaa, monipuolista puusepänteollisuutta, huippumodernia puuntyöstäteknologiaa ja myös monipuolista metsäteollisuutta.

”Messut ovat aina olleet Pinomaticille tärkeitä ja arvokkaita tapahtumia, joissa saamme uusia kontakteja ja tapaamme uusia potentiaalisia asiakkaita. Tapaamme kattavasti toimialan päättäjiä ja tuotannon ja kunnossapidon työntekijöitä. Samalla tapaamme myös muiden yritysten ammattilaisia ja jaamme hyödyllistä tietoa puolin ja toisin,” kertoo Pinomaticin myyntijohtaja Sami Malinen.

Sami jatkaa: ”Pinomaticin osastolla on usein esitelty erilaisia ja eri kokoisia laitteita ja osakokonaisuuksia, kuten erityyppisiä alipainepinontalaitteita, optimoivaa sahaa ja skanneria, kutistepakkauskonetta ja myös isompaan kokonaisuuteen höylälinjaan kuuluvaa höylänsyöttöä. Laitteiden ja koneiden kuljetukset ovat yksi tärkeä osa messutapahtuman järjestämistä. Usein laitteet ovat monien tuhansien kilogrammojen painoisia, jolloin ne myös vaativat erityiskuljetusta.”

”Aloitamme messuosaston suunnittelun aina hyvissä ajoin ja käytämme suunnittelussa apuna kokeneita messuosastorakentajia ja -järjestäjiä. Näin olemme aina saaneet messuista ja osastosta parhaimman mahdollisen hyödyn”, toteaa markkinointivastaava Sanna-Mari Vakkuri.

Tavataan seuraavaksi...

Toukokuussa starttaa Saksan, koko Euroopan ja jopa maailman suurin puunjalostus-laitosten, -koneiden ja työkalujen messutapahtuma, LIGNA. Luonnollisesti myös Pinomatic on mukana.

Esittelemme messuilla tuotantoamme, suomalaista innovaatiota ja ammattitaitoa. Osastollamme meillä on esillä uusi tuotteemme kauko-ohjattava nipunsiirtovaunu Pinomatic Power Wagon ja optimoiva katkaisusahamme Pinomatic CC-760 S.

Osastomme sijaitsee hallissa 27, B38.

Tavataan messuilla! 

https://www.ligna.de/en/

”Yli 90 000 ammattivierailijaa puunjalostus- ja puunjalostussektorilta saapuu LIGNA-messuille, jotka ovat maailman johtava puunjalostuslaitosten, -koneiden ja -työkalujen messu. Joka toinen vuosi puuteollisuudella on oma kausi – LIGNA!”

Pinomatic Oy tottakai myös  mukana. Haluamme olla osa Euroopan suurimpia puualan messuja. Tapaat meidät siellä! Lisää tietoa lähempänä messuja!

https://www.ligna.de/en/

Pysy ajan tasalla, tutustu ajankohtaisimpiin uutisiimme!

Puumessut Jyväskylä 2023

Olemme jälleen mukana Jyväskylän Puumessuilla. Puumessut kokoaa koko toimialan yritykset ja ammattilaiset Jyväskylään 6.-8.9.2023. Yli 30 vuoden ajan puualan lipunkantajana toiminut

Lue lisää »

Kysyttävää messuista? Me olemme paikalla!

Sami Malinen

myyntijohtaja

Sanna-Mari Vakkuri

MARKKINOINTIVASTAAVA

Matias Rantala

TOIMITUSJOHTAJA (hallitus)

Tutustu uuteen Pinomatic NEWS 1/2023-lehteemme!

Uudessa lehdessämme kutsu Ligna-messuille Saksan Hannoveriin sekä pääsylippurekisteröinti messuille.

Lehdessämme artikkeli mm. katkaisusahalinjan toimituksesta Hobelwerk Staldenin Konolfingenin höyläämölle Sveitsissä.

Mielenkiintoinen uutinen puutavaran jatkojalostukseen keskittyneen lempääläisen Lauta Oy:n pakkauslinjan investoinnista.

Lue myös aikaisemmat  Pinomatic News lehtemme ja tuote-esitteemme.