Messuilla tavataan!

PINOMATIC OY - TULE TAPAAMAAN MEITÄ

Pinomatic on jo vuosien ajan osallistunut useille saha- ja puunjalostusteollisuuden messuille sekä kotimaassa että ympäri maailmaa. Pinomaticin historiaan mahtuu monenlaisia messutapahtumia: parin päivän pituisista puusepänteollisuus- ja höyläyspäivistä viikon kestäviin messutapahtumiin Ruotsissa, Ranskassa, Saksassa, Puolassa, Venäjällä, Brasiliassa, Chilessä ja tietenkin Suomessa. Ulkomaan agenttimme ovat tärkeä linkki maailmalla järjestetyissä messutapahtumissa.

Messutapahtumissa esitellään usein saha- ja levyteollisuuden uusinta tekniikkaa, monipuolista puusepänteollisuutta, huippumodernia puuntyöstäteknologiaa ja myös monipuolista metsäteollisuutta.

”Messut ovat aina olleet Pinomaticille tärkeitä ja arvokkaita tapahtumia, joissa saamme uusia kontakteja ja tapaamme uusia potentiaalisia asiakkaita. Tapaamme kattavasti toimialan päättäjiä ja tuotannon ja kunnossapidon työntekijöitä. Samalla tapaamme myös muiden yritysten ammattilaisia ja jaamme hyödyllistä tietoa puolin ja toisin,” kertoo Pinomaticin myyntijohtaja Sami Malinen.

Sami jatkaa: ”Pinomaticin osastolla on usein esitelty erilaisia ja eri kokoisia laitteita ja osakokonaisuuksia, kuten erityyppisiä alipainepinontalaitteita, optimoivaa sahaa ja skanneria, kutistepakkauskonetta ja myös isompaan kokonaisuuteen höylälinjaan kuuluvaa höylänsyöttöä. Laitteiden ja koneiden kuljetukset ovat yksi tärkeä osa messutapahtuman järjestämistä. Usein laitteet ovat monien tuhansien kilogrammojen painoisia, jolloin ne myös vaativat erityiskuljetusta.”

”Aloitamme messuosaston suunnittelun aina hyvissä ajoin ja käytämme suunnittelussa apuna kokeneita messuosastorakentajia ja -järjestäjiä. Näin olemme aina saaneet messuista ja osastosta parhaimman mahdollisen hyödyn”, toteaa markkinoinnista vastaava Sanna-Mari Vakkuri.

Tavataan seuraavaksi...

Eurobois messut Ranskassa lähestyvät, sillä helmikuun alussa 6.-9. päivä Lyonissa kokoontuu Ranskan johtava puuteollisuuden tapahtuma. Mukana messuilla myyntijohtajamme Sami Malinen ja edustajamme Vincent Planté Finnso Bois:lta. Tervetuloa messuille yhteisosastollemme 5D40, jossa meitä on yhteensä yhdeksän näytteilleasettajaa.

Ota yhteyttä ja varaa tapaaminen: sami.malinen@pinomatic.fi

Lue lisää messuista: www.eurobois.net

”Yli 90 000 ammattivierailijaa puunjalostus- ja puunjalostussektorilta saapuu LIGNA-messuille, jotka ovat maailman johtava puunjalostuslaitosten, -koneiden ja -työkalujen messu. Joka toinen vuosi puuteollisuudella on oma kausi – LIGNA!”

Pinomatic Oy tottakai myös  mukana. Haluamme olla osa Euroopan suurimpia puualan messuja. Tapaat meidät siellä! Lisää tietoa lähempänä messuja!

https://www.ligna.de/en/

Pysy ajan tasalla, tutustu ajankohtaisimpiin uutisiimme!

Tervetuloa!

19.12.2023 Lahden Seudun Puumiehet ry ja Puumiehet ry järjestävät neljännen Puusepänteollisuuspäivän Heinolassa Vierumäellä 13.2.2024. Tapahtuma on suunnattu puusepänteollisuus-, ikkuna- ja oviteollisuus-, taloteollisuus- ja komponentteja

Lue lisää »

Kysyttävää messuista? Me olemme paikalla!

Sami Malinen

myyntijohtaja

Sanna-Mari Vakkuri

MARKKINOINTI

Matias Rantala

TOIMITUSJOHTAJA (hallitus)

Tutustu uuteen Pinomatic NEWS 2/2023-lehteemme!

Uusimmassa lehdessämme artikkeli mm. JPJ-Wood Oy:n höyläämön investoinnista.

Yhteistyömme lempääläisen jatkojalostukseen keskittyneen Lauta Oy:n kanssa sai jatkoa, kun yritys investoi pakkauslinjaan.

Ranskalainen yhteistyökumppanimme S.E.F.O.B. investoi pitkälle automatisoituun höylälinjaan.

Lue myös aikaisemmat  Pinomatic News lehtemme ja tuote-esitteemme