Palvelumme

PINOMATIC OY - SATOJEN PROJEKTIEN KOKEMUKSELLA

Toimitamme materiaalinkäsittelylaitteita puualan yrityksille ympäri maailmaa.
Suunnittelemme, valmistamme ja markkinoimme tuotantolinjoja ja laitteita sahojen jatkojalostukseen, sekä mm. huonekalu- ja puusepänteollisuudelle. Tiivis yhteistyö asiakkaan kanssa aina suunnittelusta käyttöönottoon takaa asiakkaillemme parhaan mahdollisen tuloksen. Pinomatic Oy on aloittanut toimintansa vuonna 1988 ja on nykyään alansa kotimaan ehdoton markkinajohtaja.

vuoden kokemus suunnittelusta ja valmistuksesta
0
työntekijää
0
maahan toimituksia
0
tyytyväistä asiakasta ympäri maailmaa
0
tuotantotilat
0

Kontio

Kontiotuotteen uudella tuotantolinjalla valmistetaan Kontiotuotteen painumatonta SmartLog-hirttä. Kontiotuotteen mukaan hirrelle on suurta kysyntää kotimaan markkinoiden lisäksi myös maailmanlaajuisesti. Tällä hetkellä Kontiotuote toimittaa Suomen lisäksi rakennuksia vuosittain noin kolmeenkymmeneen eri maahan, Ranska, Venäjä, Japani ja Ruotsi ovat suurimpia vientimaita. Investointi tulee lähes kaksinkertaistamaan Kontiotuotteen hirsituotannon kapasiteetin. Maailman ainoana hirsitalotuottajana Kontiotuote jalostaa ja tuottaa puutuotteet itse, tukista valmiiksi lopputuotteeksi saakka.

Lue lisää>>

Nerkoon Höyläämö

Pinomatic Oy on tehnyt Nerkoon Höyläämön – Kihniöllä sijaitsevan perheyrityksen, kanssa yhteistyötä jo pitkään. Nerkoon Höyläämö käyttää tuotannossaan vuodessa noin 45 000 m3 puutavaraa, kuusi- ja mäntypuuta. Yhtiö tuottaa ulko- ja sisälevyjä ja -listoja sekä kyllästettyjä tuotteita. Pinomatic toimitti yritykselle ensimmäisen toimituksensa, maalauslinjan mekanisoinnin jo 15 vuotta sitten. Sen jälkeen yhteistyötä on tehty tasaiseen tahtiin – mm. viimeisimpinä vuoden 2019 alkupuolella toimitettu höylälinja ja vuonna 2020 puutavaranipun purkulaitteisto.

Lue lisää>>

CLT Plant

CLT Plant Oy aloitti clt-levyjen tuotannon syksyllä 2018 Kauhajoella Etelä-Pohjanmaalla. Alue on tunnettu yrittäjähenkisyydestään ja tämäkin on osoitus miten ja yhteishengen voimin isokin hanke lähtee liikkeelle. Yrityksessä on mukana useita osakkeenomistajia, joista valtaosa on paikallisia yksityishenkilöitä ja yrityksiä. Tehdas on kolmas perustettu tuotantoyksikkö clt:n valmistukseen Suomessa.

Lue lisää>>