Meiltä saat suunnittelun, valmistuksen ja käyttöönoton puunjalostusteollisuuden tuotantolinjoille

Meiltä saat suunnittelun valmistuksen ja käyttöönoton

Kartoitus ja suunnittelu

Meiltä saat suunnittelun, valmistuksen ja käyttöönoton puunjalostusteollisuuden tuotantolinjoille avaimet käteen -periaatteella. Keskittyminen puunjalostukseen on tehnyt meistä vahvoja omalla alallamme. Tunnemme puun ja tiedämme miten se käyttäytyy ja osaamme ottaa sen huomioon.

Meillä on koko tuotantoprosessi omissa käsissä suunnittelusta huollon koulutukseen. Pinomaticin omaa tiimiä ovat siis metalli-, automaatio- ja sähköosaajat.

Valmistus

Oma metalliosastomme rakentaa teräsrakenteet valmiiksi käyttäen nykyaikaisia laserleikkauskomponentteja. Tämän jälkeen laitteet pintakäsitellään omalla pintakäsittelyosastollamme.

Sähköosastollamme valmistuvat kaikki sähkö- sekä ohjauskeskuksemme ja näin toimien varmistamme, että automaatio sekä käytettävät komponentit ovat uusinta tekniikkaa.

Kokoonpano ja testaus

Kokoamme tuotantolinjan kokonaan valmiiksi Kauhajoella omissa tiloissa ja näin olemme luoneet tehokkaimman mahdollisen käyttöönottoprosessin. Myös asiakas on mukana koeajoissa tehtaallamme ja viimeiset viilaukset tehdään omassa hallissamme. Siellä, missä koko osaajatiimimme, koneemme ja laitteemme ovat koko ajan saatavilla.

Koulutus

Käyttökoulutuksella haluamme varmistaa, että yrityksen tuotanto-osasto ja tarvittaessa koko henkilökunta saa opastuksen linjan ja laitteiden käyttöön. Näin lisäämme tuotannon ja henkilökunnan tehokkuutta ja työturvallisuutta.

 

Meiltä saat suunnittelun valmistuksen ja käyttöönoton
Katso video

Siirto ja asennus

Valmiit laitteet pakataan huolellisesti ja lastataan siten, että ne tulevat vahingoittumattomana tilaajalle. Oma henkilökuntamme suorittaa laitteiden kone- ja sähköasennukset. Asennus on suunniteltu ja aikataulutettu huolellisesti ennen asennustyön aloittamista. Näin toimien saamme asennuksen valmiiksi mahdollisimman nopeasti. 

Käyttöönotto

Kun asiakkaan oma henkilöstö on ollut mukana projektissa alusta alkaen, hoituu linjaston käyttöönotto mutkattomasti ja tehokkaasti.

Asiantuntijapalvelut

Meiltä saat suunnittelun valmistuksen ja käyttöönoton

Nykytuotannon kuntokartoitus

Kun tarvitsette lisää tehoa nykyiseen tuotantoon tai uuteen tuotteeseen liittyviä ratkaisuja, olemme valmiina auttamaan teitä.

 

Investoinnin kannattavuusselvitykset

Autamme niin uusien tuotantolinjojen kannattavuuslaskelmissa kuin nykyisien linjojen uudistamisessa. Haluamme tarjota käyttöönne yli 30 vuoden kokemuksemme puunjalostusteollisuuden ratkaisuista.

Layoutin suunnittelu

Tarjoamme myös layout-suunnittelua, joka pohjautuu satojen projektien kokemukseen. Suunnittelemme tuotantolinjan juuri sinun tarpeisiisi ja käytettävissä olevaan tuotantotilaan.

Huolto- ja ylläpitopalvelut

Varaosat

Pinomaticilla on erittäin laaja varaosavarasto, jonka ansiosta keskeisimmät varaosat saadaan heti toimitukseen.

Huoltosopimus

Pinomatic huoltosopimusasiakkaana voitte keskittyä omaan tuotantoonne, kun laitteenne pysyvät kunnossa osaavan henkilökuntamme huoltamina.

Huoltosopimusasiakkaana kartoitamme yrityksenne tarpeet, ja sovimme säännöllisesti tehtävät huollot. Lisäksi pystymme pitämään hyllyssämme varaosia juuri teitä varten, jolloin toimitus on nopeaa ja tuotantokatkokset jäävät pieniksi. Jokaisesta huoltohenkilöstömme käynnistä saatte raportin tehdyistä töistä, vaihdetuista osista sekä tulevista töistä. Huoltosopimusasiakkaana pystytte ennakoimaan tulevat huoltotarpeet hyvissä ajoin, ja vähennätte yllättävien tuotantokatkosten mahdollisuutta.

Huoltosopimus ei sido kiinteään maksuun, maksatte vain tehdystä työstä ja vaihdetuista osista. Ota yhteyttä niin teemme sinulle huoltosopimusehdotuksen!

Huoltoasioissa voitte olla yhteydessä suoraan huoltopäällikköömme Masa Kytölä

Takuu

Takuuasiat hoidetaan toimitussopimuksen mukaisesti.

Takuuasioissa voitte olla yhteydessä projektiosastoomme.

some cool facts

Numbers speak for themselves

Products
0
Years of Experience
0
Completed Projects
0

Quality comes first! We make sure that every minute detail is looked into while manufacturing even the smallest product. Our focus is 100% on client needs and satisfaction.

INNOVATIVE SOLUTIONS

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae.

QUALITY UNSURPASSED

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa.

We are the creators you can trust on for a perfect solution to all your needs.

Need help with easier industrial solutions? We are experts!