EUROBOIS

7. helmikuuta 2024

Eurobois messutapahtuma Ranskan Lyonissa alkoi tiistaina 6. päivä helmikuuta jatkuen torstaihin 9. helmikuuta. Messut ovat jo perinne Pinomaticille, sillä nämä ovat jo kahdeksannet messut, joihin Pinomatic osallistuu yhdessä Finnso Bois’n kanssa.

Messut ovat Euroopan johtava puuteollisuuden tapahtuma. Messuilla on puuteollisuuden tapahtumana erityinen merkitys, sillä tapahtuma sijaitsee keskellä yhtä Ranskan johtavista puunjalostusaleista. Neljän päivän aikana messut tuovat yhteen puuteollisuuden sektorilla toimivat ja tapahtumassa voi luoda kontakteja kaikkien alojen tärkeisiin toimijoihin, kuten puusepänteollisuuden yritykset, puusepät, metsäteollisuuden yritykset, paikalliset viranomaiset, toimittajat ja suunnittelijat. Messut tarjoavat näytteilleasettajille mahdollisuuden edistää toimintaa ja kehitystä Ranskan markkinoilla.

Tavataan messuilla tervetuloa!

Sami Malinen ja Vincent Planté