Puusepänteollisuuspäivä 6.9.2022

Terveiset perinteisiltä Puusepänteollisuuspäiviltä!

Puusepänteollisuuspäivää vietettiin viime tiistaina Vierumäellä. Tapahtuma järjestettiin puusepänteollisuusyritysten johdolle ja teknologia-asiantuntijoille. Pinomatic oli toista kertaa tapahtumassa mukana. Tilaisuuden avasi Koskisen Oy:n projektijohtaja Lassi Santala.

Pinomaticin toimitusjohtaja Matias Rantala ja myyntijohtaja Sami Malinen kävivät päivän aikana mielenkiintoisia keskusteluita asiakkaiden kanssa tuote-esittelyn lomassa. Tuote-esittelyjen lisäksi paikalla oli työpajoja, sekä Janne Liias, Puuteollisuus ry:n toiminnanjohtaja piti mielenkiintoisen toimialakatsauksen.

Perinteikkäästi Puusepänteollisuuspäivät järjestettiin jo kolmannen kerran.

Kiitämme Lahden Seudun Puumiehet ry ja Puumiehet ry hienosta ja hyvin järjestetystä päivästä!