Pinomatic Oy on painumattoman hirren-, liimapalkin- ja CLT-tuotannon sekä LVL- ja vaneriteollisuuden mekanisointitoimittaja.

PINOMATIC OY - SATOJEN PROJEKTIEN KOKEMUKSELLA

Me täällä Kauhajoella olemme toimineet puunjalostusteollisuuden mekanisointitoimittajana yli 30 vuotta, yritys perustettiin vuonna 1988. Tässä ajassa olemme saaneet merkittävän roolin mekaniikan ja automaation toimittajana puunjalostusteollisuuden jatkojalostukseen. Olemme alamme kotimaan ehdoton markkinajohtaja, viennin osuus on noin kolmannes. Suunnittelemme, valmistamme ja markkinoimme tuotantolinjoja ja laitteita mm. painumattoman hirren-, liimapalkin- ja CLT:n tuotantoon sekä LVL- ja vaneriteollisuuteen. Tiivis yhteistyö asiakkaan kanssa aina suunnittelusta käyttöönottoon takaa asiakkaillemme parhaan mahdollisen tuloksen.

0
vuoden kokemus suunnittelusta ja valmistuksesta
0
työntekijää
0
maassa laitetoimituksia
0
tyytyväistä asiakasta ympäri maailmaa
0
tuotantotilat

VAARA

Pinomatic Oy toimitti Vaaran Palkki Oy:n uudelle tuotantotehtaalle painumattomien hirsiaihioiden tuotantolinjan. Tuotantolinja on Pinomaticin ensimmäinen toteutus tervolalaiselle perheyhtiö Veljekset Vaara konsernille ja hirsituotantoa varten perustetulle Vaaran Palkki Oy:lle. Toimitus käsitti painumattoman hirren valmistuslinjan lisäksi höyläys- ja sormijatkoslinjan.

Lue lisää>>

JPJ-WOOD OY

JPJ-Wood Oy ja Pinomatic Oy allekirjoittivat sopimuksen höylälinjan toimituksesta loppuvuodesta 2021. Projekti on ensimmäinen yhteinen projekti puunjalostukseen keskittyneen JPJ-Woodin kanssa. Toimitukseen kuuluu höylälinjan mekanisointi, joka sisältää rimapakettien purun ja höylän syötön sekä höylän jälkeiset kuljettimet.

Lue lisää>>

PROTAC

Pinomaticin ja Protacin kumppanuus alkoi vuonna 2015. Siitä lähtien Pinomatic on ollut mukana yrityksen tuotannon suunnittelutyössä ja toteutuksessa. Vuosien varrella yhteistyössä on toteutettu monenlaisia hankkeita. Pinomatic on toimittanut laitteita ja linjoja mm. pintakäsittelylinjasta höylän loppupään mekanisointiin, paneelinippujen automaattisen kutistepakkaamiseen ja rimasahan ja höylälinjan väliseen mekanisointiin.

Lue lisää>>

Ajankohtaista