Matias Rantala on nimitetty Pinomatic Oy:n toimitusjohtajaksi 13.4.2021

21.4.2021

Matias otti toimitusjohtajan paikan vastaan isänsä Matti Rantalan jatkaessa osapäivätyössä. Matti jatkaa myös hallituksen puheenjohtajana. Matias on aiemmin toiminut projektimyynnissä ja jatkaa myyntitehtävissä toimitusjohtajan tehtävien ohella. Matias on myös hallituksen jäsen. Pinomaticin 33 toimintavuoden jälkeen yritys haluaa uudistua ja se onnistuu parhaiten nuorentamalla vetäjää ja ilmapiiriä.

Pinomatic on yli 30 vuoden aikana kehittänyt merkittävästi toimintaansa mekaniikan ja automaation toimittajana puunjalostusteollisuuden jatkojalostukseen. Yrityksen innovaatiot ovat tae vahvasta tuotekehitykseen ja suomalaiseen osaamiseen panostuksesta. Pinomatic on alallaan kotimaan markkinajohtaja, vientiin menee noin kolmannes. Pinomaticin liikevaihto vuonna 2020 oli 9,28 miljoonaa ja liikevoitto 705 000 euroa, työntekijöitä 51. Pinomatic panostaa kehitykseen, laatuun ja liiketoiminnan kasvuun.