Pinomatic laajentaa hirren jatkojalostuksen tuotevalikoimaa

25.3.2020

Pinomatic Oy on ostanut maaliskuussa hirsitalotuotannon teknologiat Makron Oy:ltä. Kaupan myötä kaikki hirsiteknologian tuote- ja markkinaoikeudet siirtyvät Makronilta Pinomaticille, kuten myös koneiden huollot, varaosat ja päivitykset.

Hirsitalotuotannon koneet ja ohjelmistot sopivat Pinomaticille hyvin, koska ne täydentävät yrityksen nykyistä tuotevalikoimaa. Tämä mahdollistaa Pinomaticille yhä paremmat mahdollisuudet vahvistaa tarjontaa hirsitaloteollisuudelle sekä kotimaahan että kasvaville vientimarkkinoille. Pinomatic jatkaa hirren valmistukseen liittyvän teknologian – kuten muidenkin tarjoamien ratkaisujen kehittämistä.

Jatkossa koneiden huollot, varaosat ja päivitykset hoituvat Pinomaticin kautta.

Lisätietoja: Matias Rantala 040 809 4942.

Huolto ja varaosat: Masa Kytölä 040 128 5037