Wir sehen uns auf der Messe!

PINOMATIC OY - TULE TAPAAMAAN MEITÄ

Pinomatic on jo vuosien ajan osallistunut useille saha- ja puunjalostusteollisuuden messuille sekä kotimaassa että ympäri maailmaa. Pinomaticin historiaan mahtuu monenlaisia messutapahtumia: parin päivän pituisista puusepänteollisuus- ja höyläyspäivistä viikon kestäviin messutapahtumiin Ruotsissa, Ranskassa, Saksassa, Puolassa, Venäjällä, Brasiliassa, Chilessä ja tietenkin Suomessa. Ulkomaan agenttimme ovat tärkeä linkki maailmalla järjestetyissä messutapahtumissa.

Messutapahtumissa esitellään usein saha- ja levyteollisuuden uusinta tekniikkaa, monipuolista puusepänteollisuutta, huippumodernia puuntyöstäteknologiaa ja myös monipuolista metsäteollisuutta.

”Messut ovat aina olleet Pinomaticille tärkeitä ja arvokkaita tapahtumia, joissa saamme uusia kontakteja ja tapaamme uusia potentiaalisia asiakkaita. Tapaamme kattavasti toimialan päättäjiä ja tuotannon ja kunnossapidon työntekijöitä. Samalla tapaamme myös muiden yritysten ammattilaisia ja jaamme hyödyllistä tietoa puolin ja toisin,” kertoo Pinomaticin myyntijohtaja Sami Malinen.

Sami jatkaa: ”Pinomaticin osastolla on usein esitelty erilaisia ja eri kokoisia laitteita ja osakokonaisuuksia, kuten erityyppisiä alipainepinontalaitteita, optimoivaa sahaa ja skanneria, kutistepakkauskonetta ja myös isompaan kokonaisuuteen höylälinjaan kuuluvaa höylänsyöttöä. Laitteiden ja koneiden kuljetukset ovat yksi tärkeä osa messutapahtuman järjestämistä. Usein laitteet ovat monien tuhansien kilogrammojen painoisia, jolloin ne myös vaativat erityiskuljetusta.”

”Aloitamme messuosaston suunnittelun aina hyvissä ajoin ja käytämme suunnittelussa apuna kokeneita messuosastorakentajia ja -järjestäjiä. Näin olemme aina saaneet messuista ja osastosta parhaimman mahdollisen hyödyn”, toteaa markkinointivastaava Sanna-Mari Vakkuri.

Tavataan seuraavaksi...

LIGNA, the Europe’s and the whole world’s leading trade fair for woodworking plants, machines and tools in Germany starts in May. Naturally, Pinomatic is also involved.

We will be exhibiting Pinomatic’s production, Finnish innovation, and professionalism at the fair. At our stand, we will present our new product Pinomatic Power Wagon, a hydraulic remote control stack wagon, and of course a new version of our optimizing cross-cutting saw Pinomatic CC-760 S.

Our stand is located in hall 27, B38.

See you at the fair!

https://www.ligna.de/en/

„Yli 90 000 ammattivierailijaa puunjalostus- ja puunjalostussektorilta saapuu LIGNA-messuille, jotka ovat maailman johtava puunjalostuslaitosten, -koneiden ja -työkalujen messu. Joka toinen vuosi puuteollisuudella on oma kausi – LIGNA!“

Pinomatic Oy tottakai myös  mukana. Haluamme olla osa Euroopan suurimpia puualan messuja. Tapaat meidät siellä! Lisää tietoa lähempänä messuja!

https://www.ligna.de/en/

Pysy ajan tasalla, tutustu ajankohtaisimpiin uutisiimme!

Kysyttävää messuista? Me olemme paikalla!

Sami Malinen

myyntijohtaja

Sanna-Mari Vakkuri

MARKKINOINTIVASTAAVA

Matias Rantala

TOIMITUSJOHTAJA (hallitus)

Check out the latest Pinomatic NEWS 1/2023

In our new magazine you will find the invitation to LIGNA trade fair in Germany, Hannover, and e-Ticket registration for free.

An interesting article about the delivery of a cross-cutting saw line to Hobelwerk Stalden’s Konolfingen planing mill in Switzerland.

The cooperation with Lauta Oy, which is focused on the further processing of timber and its packaging line investment.

Also check out our previous NEWS publications and product brochures here.