Amerikkalaisvieraat Pinomaticilla

13.6.2024

Metsäteollisuuden ja puurakentamisen jättidelegaatio Pohjois-Amerikasta vieraili Kauhajoella Pinomaticilla. Amerikkalaisvieraat edustivat Washingtonin, Virginian, Alabaman, Michiganin ja Minnesotan osavaltioita ja he ovat mm. kaupunkien, yliopistojen ja teollisuuden edustajia. Vieraat kiersivät viiden päivän aikana suomalaisissa teollisuuslaitoksissa, tutkimuskeskuksissa ja yliopistoissa ja tutustuivat metsäteollisuuteen, metsänhoitoon ja puunkorjuuseen. Puolet heistä, 30 osallistujaa vieraili myös Pinomaticilla tutustuen puunjalostusteollisuuden tuotantolinjojen valmistukseen sekä Sätellä metalliteollisuuden komponenttivalmistukseen. Paikalla olivat myös Kauhajoen kaupunginjohtaja Niku Latva-Pukkila ja Business Finlandin edustaja Ulla Lainio.

Iso kiitos vierailijoille ja Business Finlandille vierailun järjestämisestä!