НАШИ УСЛУГИ

PINOMATIC OY - SATOJEN PROJEKTIEN KOKEMUKSELLA

Toimitamme materiaalinkäsittelylaitteita puualan yrityksille ympäri maailmaa.
Suunnittelemme, valmistamme ja markkinoimme tuotantolinjoja ja laitteita sahojen jatkojalostukseen, sekä mm. huonekalu- ja puusepänteollisuudelle. Tiivis yhteistyö asiakkaan kanssa aina suunnittelusta käyttöönottoon takaa asiakkaillemme parhaan mahdollisen tuloksen. Pinomatic Oy on aloittanut toimintansa vuonna 1988 ja on nykyään alansa kotimaan ehdoton markkinajohtaja.

0
Maassa laitetoimituksia
0
Vuoden kokemus
0
Työntekijää
0
Vaihdemoottoreita vuodessa
0
Jopa asennustuntia vuodessa

Kontio

Kontiotuotteen uudella tuotantolinjalla valmistetaan Kontiotuotteen painumatonta SmartLog-hirttä. Kontiotuotteen mukaan hirrelle on suurta kysyntää kotimaan markkinoiden lisäksi myös maailmanlaajuisesti. Tällä hetkellä Kontiotuote toimittaa Suomen lisäksi rakennuksia vuosittain noin kolmeenkymmeneen eri maahan, Ranska, Venäjä, Japani ja Ruotsi ovat suurimpia vientimaita. Investointi tulee lähes kaksinkertaistamaan Kontiotuotteen hirsituotannon kapasiteetin. Maailman ainoana hirsitalotuottajana Kontiotuote jalostaa ja tuottaa puutuotteet itse, tukista valmiiksi lopputuotteeksi saakka.

Lue lisää>>

Metsä wood

Metsä Groupiin kuuluvan Metsä Woodin kertopuuta (LVL) valmistava linja on käynnistetty tuotannolliseen testiajoon Punkaharjun tehtaalla Savonlinnassa. Uusi linja tuottaa vuodessa Kerto® LVL -tuotemerkillä tunnettua viilupuuta 65 000 kuutiometriä. Tehtaan tuotanto kasvaa investoinnin myötä noin 50 prosenttia.

Lue lisää>>

CLT Plant

CLT Plant Oy aloitti clt-levyjen tuotannon syksyllä 2018 Kauhajoella Etelä-Pohjanmaalla. Alue on tunnettu yrittäjähenkisyydestään ja tämäkin on osoitus miten ja yhteishengen voimin isokin hanke lähtee liikkeelle. Yrityksessä on mukana useita osakkeenomistajia, joista valtaosa on paikallisia yksityishenkilöitä ja yrityksiä. Tehdas on kolmas perustettu tuotantoyksikkö clt:n valmistukseen Suomessa.

Lue lisää>>

Onnistuneet Ligna messut!

Ligna messut toukokuussa onnistuivat osaltamme jälleen kerran hyvin. Lähdimme Saksan messuille rennolla myyntihenkisellä porukalla.  Viikon aikana tehtiin paljon töitä, osastollamme oli ruuhkaa aamusta iltaan asti

lue lisää>>

Osallistu arvontaan ja voita pyörä

Osallistu arvontaaan kommentoimalla, mitä mieltä olet uusituista nettisivuistamme. Palkintona arvomme TREK sporttipyörän (arvo n. 500 €) Arvonnan järjestää Pinomatic Oy. Kilpailu on käynnissä 3-15.9.2019. Voittajaan

lue lisää>>