Puusepänteollisuuspäivät 6.9.2022

PUUSEPÄNTEOLLISUUSPÄIVÄT 6.9.2022

LAHDEN SEUDUN PUUMIEHET RY ja PUUMIEHET RY järjestävät kolmannen PUUSEPÄNTEOLLISUUSPÄIVÄN 2022 Heinolassa Vierumäellä 6. SYYSKUUTA 2022. Tämän kontaktipäivän aikana pääset osallistumaan kuuteen työpajaan ja tapaamaan johtavia kone-, materiaali- ja ohjelmistotoimittajia.

Noin tunnin mittaisissa työpajoissa kuullaan teknologian viimeisimmät kehitysaskeleet. Tilaisuus on tarkoitettu puusepänteollisuusyritysten johdolle ja teknologia-asiantuntijoille.

Ohjelmassa on lisäksi Janne Liiaksen pitämä puusepänteollisuuden toimialakatsaus ja tuote-esittelyjä.

Kutsu on henkilökohtainen ja tilaisuus on osallistujille maksuton. Tilaisuuden maksimi osallistujamäärä on noin 80 henkilöä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Työpajat ja niiden aiheet:

Projecta Oy: Turvallisuutta tekijöille! – uutuus Altendorf HandGuard
Penope Oy: Uutta teknologiaa puuteollisuuteen
Vertex Systems Oy: Virheet historiaan kalusteen digitaalisella kaksosella
Terätoimitus Lehtinen Oy: Teräkoulun esittely – räätälöidyt koulutuspaketit terien kanssa tekemisissä oleville
Innomac Oy / Mariocon Oy: Viisi asiakastarinaa tuottavuuden kehittämisestä
Kivioja Engineering Oy /Finnbaum: Tuotteen jäljitettävyys ja joustava laadunhallinta tehokkaassa tuotannossa Nollasauma
Awutek Oy: PUR-liimauksella – asiaa reunalistoituksesta ja PUR-liimauksesta PUR-liimoista kertomassa Henkel

Tuote-esittelyt:

Pinomatic Oy
• Spraytec Oy
• RTV-Yhtymä Oy
• Marron Wood Finland Oy
• Oy Novo Wood Ltd
• Oy Skandinaviska Träimport Ab
• Teknos Oy

ILMOITTAUTUMISET

Ilmoittautumiset osoitteeseen puumies.fi/tapahtumat/. Kerro ilmoittautuessasi, mitkä 4 toimittajaa haluaisit ensisijaisesti tavata työpajoissa. Loput kaksi valitaan järjestäjän toimesta. Emme kuitenkaan voi taata täysin varmasti kaikkien haluamasi neljän toimittajan tapaamista. Maksimimäärä yrityksiä,
joita voit päivän aikana tavata työpajoissa on 6. Kuhunkin yritystapaamiseen on varattu aikaa 45 min. Ryhmätapaamisten lisäksi voit tutustua toimittajiin ja tuote-esittelyihin aulatilassa päivän aikana.

Ilmoittaudu Puusepänteollisuuspään viimeistään 5.8.2022. Myös illallistilaisuuteen pitää ilmoittautua 5.8.2022 mennessä. Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi, tee se viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa. Ilmoittautumisista, joita ei ole peruttu, eikä ilmoittautuja ole paikalla laskutetaan 60 €/hlö. Huom! Koronapassi edellytetään kaikilta ilmoittautuneilta.

Holiday Club Vierumäki hotellissa on varattuna huonekiintiö sekä päivää edeltäväksi, että seuraavaksi yöksi. Varaukset kiintiöstä on tehtävä viimeistään 19.8.2022 mennessä asiakaspalvelusta puh. 0300 870 900 varaustunnuksella
”Puumies”. Huoneiden hinnat: 1 hh (90 €/vrk) ja 2 hh (110 €/ vrk).

Lisätietoja tapahtumasta: ari.behm@gmail.com, Lahden Seudun Puumiehet ry.

TERVETULOA!