HAE MEILLE TÖIHIN!

1.10.2020

Pinomatic Oy on puunjalostusteollisuuden tuotantolinja- ja laitetoimittaja ja alallaan kotimaan markkinajohtaja. Osaamisalueisiin kuuluu tuotantolinjat mm. sahojen jatkojalostukseen, CLT-, vaneri- ja hirsitaloteollisuuteen, ovi ja ikkunatehtaille jne. Tuotannosta yli kolmannes menee vientiin. Toimipaikkamme sijaitsee Kauhajoella ja yrityksemme työllistää yli 50 henkeä.

Toimintamme kasvaessa haemme yritykseemme vahvistusta:

LOGIIKKAOHJELMOIJIA

Tehtäviin kuuluu laitteiden ja linjojen logiikkaohjelmointi. Ohjelmoinnissa käytössämme ovat Siemensin, Omronin ja Beckhoffin logiikkatuotteet sekä servot. Työhön kuuluu myös käyttöönottotehtävät kotimaassa ja ulkomailla. Työ edellyttää matkustusvalmiutta sekä englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi. Lisätietoja tehtävästä: Teuvo Lager, 040 580 3751 tai Matti Rantala, 0400 561 504.

MEKANIIKKASUUNNITTELIJOITA

Tehtäviin kuuluu yksittäisten laitteiden sekä linjakokonaisuuksien suunnittelu ja niiden piirustusten ja tarvikelistojen tuottaminen. Suunnitteluohjelmana SolidWorks (3D). Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan hakijalle eduksi. Lisätietoja tehtävästä: Riku Varala, 040 358 7944 tai Matti Rantala, 0400 561 504.

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtäviin kuuluu projektien käynnistäminen ja ohjaaminen, projektien toimeenpanon ja tehtävien johtaminen sekä työn edistymisen valvominen. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää aikaisempaa kokemusta teollisuuden projekteista. Lisäksi tehtävä edellyttää hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista sekä hyviä sosiaalisia taitoja. Työvälineinäsi ovat puhelin sekä sähköposti ja tukenasi arjessa on koko työyhteisö. Lisätietoja tehtävästä antaa Matti Rantala, 0400 561 504.

Heräsikö mielenkiintosi työpaikkojamme kohtaan? Tarjoamme kattavan tuotekoulutuksen, itsenäisen tehtäväkentän ja kilpailukykyisen ansiotason alansa johtavassa yrityksessä Suomessa.

Lähetä lyhyt hakemus (kerro mitä paikkaa haet) ja CV palkkatoiveineen 18.10.2020 mennessä osoitteeseen pinomatic@pinomatic.fi.