TULE MEILLE TÖIHIN!

9.9.2020

Pinomatic Oy on puunjalostusteollisuuden tuotantolinja- ja laitetoimittaja ja alallaan kotimaan markkinajohtaja. Osaamisalueisiin kuuluu tuotantolinjat mm. sahojen jatkojalostukseen, CLT-, vaneri- ja hirsitaloteollisuuteen, ovi ja ikkunatehtaille jne. Tuotannosta yli kolmannes menee vientiin. Toimipaikkamme sijaitsee Kauhajoella ja yrityksemme työllistää 55 henkilöä.

Pinomaticilla on hyvä tekemisen meiniki ja haemmekin nyt kasvavaan joukkoomme

LOGIIKKAOHJELMOIJIA

Tehtäviin kuuluu laitteiden ja linjojen logiikkaohjelmointi. Ohjelmoinnissa käytössämme ovat Siemensin, Omronin ja Beckhoffin logiikkatuotteet sekä servot. Työhön kuuluu myös käyttöönottotehtävät kotimaassa ja ulkomailla. Työ edellyttää matkustusvalmiutta sekä englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi. Lisätietoja tehtävästä: Teuvo Lager, 040 580 3751 tai Matti Rantala, puh. 0400 561 504.

Heräsikö mielenkiintosi? Lähetä lyhyt hakemus ja CV palkkatoiveineen 30.9.2020 mennessä osoitteeseen pinomatic@pinomatic.fi.