Etsimme laite- ja projektimyyjää

2.3.2020

Pinomatic Oy on puunjalostusteollisuuden tuotantolinja- ja laitetoimittaja ja alallaan kotimaan markkinajohtaja. Osaamisalueisiin kuuluu tuotantolinjat mm. sahojen jatkojalostukseen, CLT-, vaneri- ja hirsitaloteollisuuteen, ovi ja ikkunatehtaille jne. Tuotannosta yli 40 % menee vientiin. Toimipaikkamme sijaitsee Kauhajoella ja yrityksemme työllistää 50 henkilöä.

Toimintamme kasvaessa haemme myyntitiimiimme vahvistusta:

LAITE- JA PROJEKTIMYYJÄÄ

Oletko uusi joukkuepelaajamme ja myynnin tekijämme?

Tehtäviin kuuluu laitteiden ja tuotantolinjojen myyntityö kotimaanhan ja kasvaville vientimarkkinoille. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää aikaisempaa kokemusta teollisuuden myyntityöstä tai materiaalinkäsittelylaitteiden myynti- tai suunnittelutyöstä. Tehtävässä kaikkein tärkeintä on löytää oikeat ratkaisut asiakkaalle.  Lisäksi tehtävä edellyttää hyvää englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Työvälineinäsi ovat puhelin sekä sähköposti ja tukenasi arjessa viiden hengen yhteen puhaltava tiimi.  

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli:

  • Olet energinen myynnin ammattilainen
  • Sinulla on kokemusta puunjalostusteollisuudesta
  • Kommunikoit sujuvasti myös englanniksi
  • Viihdyt liikkuvassa työssä asiakkaiden parissa
  • Olet luonteeltasi ystävällinen, avoin, sosiaalinen ja jämpti.

Arvostamme kykyä luoda ja kehittää laadukkaita asiakassuhteita. Tukenasi Sinulla on vankan markkina-aseman Suomessa saavuttaneet tuotteet sekä kehittyvä ja kasvava yritys.

Tarjoamme Sinulle kattavan tuotekoulutuksen, itsenäisen tehtäväkentän ja kilpailukykyisen ansiotason alansa johtavassa yrityksessä Suomessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Oravamäki, 0400 266 078. Lähetä lyhyt hakemus ja CV palkkatoiveineen 22.3.2020 mennessä osoitteeseen pinomatic@pinomatic.fi.