Etsimme rautaisia ammattilaisia!

10.1.2020

Pinomatic Oy on puunjalostusteollisuuden tuotantolinja- ja laitetoimittaja ja alallaan kotimaan markkinajohtaja. Osaamisalueisiin kuuluu tuotantolinjat mm. sahojen jatkojalostukseen, CLT-, vaneri- ja hirsitaloteollisuuteen, ovi ja ikkunatehtaille jne. Tuotannosta yli kolmannes menee vientiin. Toimipaikkamme sijaitsee Kauhajoella ja yrityksemme työllistää 55 henkilöä.

HAEMME LAITESUUNNITTELIJOITA:

Tehtäviin kuuluu yksittäisten sekä linjakokonaisuuksien mekanisointilaitteiden suunnittelu ja niiden piirustusten ja tarvikelistojen tuottaminen. Suunnitteluohjelmana Solid Works (3D). Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan hakijalle eduksi. Lisätietoja tehtävästä: Riku Varala, puh. 040 358 7944 tai Matti Rantala, puh. 0400 561 504.

LOGIIKKAOHJELMOIJIA:

Tehtäviin kuuluu laitteiden ja linjojen logiikkaohjelmointi. Ohjelmoinnissa käytössämme on Siemensin ja Omronin logiikkatuotteet sekä servot. Työhön kuuluu myös käyttöönottotehtävät kotimaassa ja ulkomailla. Työ edellyttää matkustusvalmiutta sekä englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi. Lisätietoja tehtävästä: Teuvo Lager, 040 580 3751 tai Matti Rantala, puh. 0400 561 504.

Lähetä lyhyt hakemus ja CV palkkatoiveineen 2.2.2020 mennessä osoitteeseen pinomatic@pinomatic.fi.