Onnistuneet Ligna messut!

27.8.2019

Ligna messut toukokuussa onnistuivat osaltamme jälleen kerran hyvin. Lähdimme Saksan messuille rennolla myyntihenkisellä porukalla.  Viikon aikana tehtiin paljon töitä, osastollamme oli ruuhkaa aamusta iltaan asti ja laitteistamme kiinnostuneita vierailijoita, sekä tuttuja- että uusia asiakkaita riitti. Viikkoon mahtui myös vapaa-aikaa, mm. edustajiemme kanssa illanviettoa sekä Münchner hallissa järjestetty näytteilleasettajien yhteinen ilta.

Osastomme oli hyvin saman typpinen kuin edellisvuonna. Tänäkin vuonna messuosastoamme kehuttiin ja saimme kiitosta tyylikkäästä toteutuksesta. Osastomme oli myös toimiva, jolloin kaikki tarvittava mahtui osastollemme ja neuvottelutilaa oli sopivasti. Kiitämme yhteistyökumppaneitamme hyvin sujuneista messuista. Olemme tyytyväisiä saamiimme yhteydenottoihin ja kontakteihin, joiden myötä olemme lähteneet neuvotteluihin eri yhteistyökumppaneidemme kanssa.