Olet tässä  >  Ajankohtaista

Takaisin

  • Suomi

15.03.2018 00:00:00

AVOIMIA TYÖPAIKKOJA

ESISUUNNITTELIJA
LAITESUUNNITTELIJAT
AUTOMAATIOSUUNNITTELIJA
AUTOMAATIO-OHJELMOIJA
PROJEKTI-INSINÖÖRI

Pinomatic Oy on puunjalostusteollisuuden tuotantolinja- ja laitetoimittaja ja alallaan kotimaan markkinajohtaja. Osaamisalueisiin kuuluu tuotantolinjat mm. sahojen jatkojalostukseen, CLT-, vaneri- ja hirsitaloteollisuuteen, ovi- ja ikkunatehtaille jne. Tuotannosta yli kolmannes menee vientiin. Toimipaikkamme sijaitsee Kauhajoella ja yrityksemme työllistää 50 henkilöä.

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme

ESISUUNNITTELIJAA
Tehtäviin kuuluu projektien mekaanisten laitekokonaisuuksien sovittaminen asiakkaan tuotantotiloihin siten, että myydyt toiminnot toteutuvat ja Konedirektiivin vaatimukset täyttyvät. Lisäksi tehtäviin kuuluu oikeiden laitteiden valinta ja sovitus layoutiin, sekä uusien toimintojen esisuunnittelu myydyn kustannusrakenteen mukaan. Suunnitteluohjelmistona AutoCAD 2D ja SolidWorks 3D. Lisätietoja: Matti Rantala, 0400 561 504

LAITESUUNNITTELIJOITA
Tehtäviin kuuluu yksittäisten sekä linjakokonaisuuksien mekanisointilaitteiden modifiointi, uusien suunnittelu sekä niiden kuvien ja tarvikelistojen tuottaminen. Suunnitteluohjelma SolidWorks (3D). Lisätietoja: Tomi Ikonen, 050 324 9001 tai Matti Rantala, 0400 561 504

AUTOMAATIOSUUNNITTELIJAA
Tehtäviin kuuluu koneiden ja linjakokonaisuuksien sähkö- ja automaatiosuunnittelu, kuvien ja tarvikelistojen tuottaminen, sekä tarvikkeiden ja komponenttien hankinta.
Tehtävän hoitaminen edellyttää kokemusta sähköautomaatiosuunnittelusta. Eduksi katsotaan CADS ohjelmiston käyttökokemus.
Lisätietoja: Jouko Ventelä, 040 358 7946 tai Matti Rantala, 0400 561 504

AUTOMAATIO-OHJELMOIJAA
Tehtäviin kuuluu laitteiden ja linjojen logiikkaohjelmointi. Ohjelmoinnissa käytössämme on Siemensin ja Omronin logiikkatuotteet sekä servot. Työhön kuuluu myös käyttöönottotehtävät kotimaassa ja ulkomailla. Työ edellyttää matkustusvalmiutta sekä englanninkielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.
Lisätietoja: Teuvo Lager, 040 580 3751 tai Matti Rantala, 0400 561 504

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ
Tehtäviin kuuluu projektien läpivienti; tarvemäärittelyt asiakkaan ja myynnin kanssa, sekä projektien hoitaminen kustannusvastuullisesti. Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää alan teknillistä koulutusta ja osaamista, kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työhön, organisointitaitoa sekä hyvää kommunikointitaitoa. Lisäksi edellytämme AutoCAD osaamista sekä englanninkielen taitoa. Muu kielitaito sekä SolidWorks 3D osaaminen katsotaan eduksi.
Lisätietoja: Matti Rantala, puh. 0400 561 504

Lähetä lyhyt hakemus ja CV palkkatoiveineen 23.3.2018 mennessä osoitteeseen pinomatic@pinomatic.fi