Olet tässä  >  Ajankohtaista

Takaisin

  22.11.2016 11:23:00

  Pinomatic Oy toimittaa laitteita Metsä Woodin Lohjan tehtaalle

  Pinomatic Oy toimittaa uuden sahauslinjan Metsä Groupin puutuoteteollisuudesta vastaavan Metsä Woodin Lohjan tehtaalle. Tilauksen arvo on lähes 3 miljoonaa euroa.

  Toimitus on osa Metsä Woodin kesäkuussa 2016 julkistamaa 100 miljoonan Euron investointiohjelmaa. Osana investointiohjelmaa Lohjan Kerto® LVL -tehtaan vuotuista tuotantokapasiteettia suunnitellaan kasvatettavan noin 20 000 kuutiometrillä korvaamalla kaksi vanhinta tuotantolinjaa uudella linjalla.

  Toimituskokonaisuuden toteutuksessa yhdistyy Metsä Woodin vahva osaaminen mekaanisesta puunjalostuksesta ja Pinomaticin innovatiiviset ratkaisut sekä kokemus puutuoteteollisuuden laitetoimituksista.

  Pinomatic on viime vuosina vahvistanut asemiaan voimakkaan kehitystyön tuloksena ja on alallaan kotimaan markkinajohtaja. Tuotannosta kolmannes menee vientiin, pääasiassa Länsi- ja Keski-Eurooppaan, Baltian maihin ja Skandinaviaan. Ominaista toimituksille on korkea automaatiotaso ja laitteiden helppokäyttöisyys. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan alusta loppuun saakka Pinomaticin tehtaalla Kauhajoella.

  Lisätietoja:

  Toimitusjohtaja Matti Rantala, Pinomatic Oy, puh. 0400 561 504
  matti.rantala@pinomatic.fi
  www.pinomatic.fi

  Pinomatic Oy valmistaa puunjalostusteollisuudelle tuotantolinjoja ja laitteita kokonaistoimituksina 28 vuoden kokemuksella. Asiakkaita ovat sahatavaran jatkojalostajat kuten liimapuu-, CLT-, LVL- ja vaneritehtaat sekä muun muassa ovi-, ikkuna, paneli- ja listatehtaat. Yritys on perheyritys ja liikevaihto 6,5 miljoonaa. Työntekijöitä on 45 henkilöä suunnittelussa ja tuotannossa, tuotantotilaa on käytössä yli 6000 m2.

  Jari Tikkanen, Tuotanto- ja teknologiajohtaja, Metsä Wood, puh: 050 5989176 jari.tikkanen@metsagroup.com
  www.metsawood.fi

  Metsä Wood tarjoaa kilpailukykyisiä ja ympäristöystävällisiä puutuotteita rakentamiseen, teollisuuteen sekä jakelijakumppaneille. Tuotteet valmistetaan korkealaatuisesta ja uusiutuvasta pohjoisesta puuraaka-aineesta.
  Metsä Woodin liikevaihto vuonna 2015 oli 0,9 miljardia euroa, ja se työllistää noin 2 000 henkilöä. Metsä Wood on osa Metsä Groupia.